#Bocuse d'Or Europe




Magyar hal és vad Európa asztalán - recept
 

Magyar hal és vad Európa asztalán - recept

Először fordul elő az 1987-ben alapított Bocuse d'Or történetében, hogy nemzeti alapanyagaink kerülnek a versenytányérokra. Már csak két nap, és május 10-11-én Európa legjobb séfjei a magyar kecsegét és gímszarvas borjút tálalják a budapesti kontinentális döntőn.

hvg.hu hvg.hu

Mesteri tányérok otthon – 5 tipp
 

Mesteri tányérok otthon – 5 tipp

Biztos, hogy a csúnya süti is lehet finom, de az igazi gasztronómiai élmény nem az ízekkel, hanem a látvánnyal kezdődik. S nem csak az étteremben, hanem otthon is. Legalábbis gasztronautáknál.

hvg.hu hvg.hu


Már csak Béccsel versenyzünk a szakácsversenyért
 

Már csak Béccsel versenyzünk a szakácsversenyért

A Magyar Bocuse Akadémia pályázata felkerült a 2016. évi Bocuse d'Or Europe megrendezési jogára hirdetett pályázat rövidített listájára, így a nemzetközi szervező bizottság Budapest és Bécs között választja ki a nemzetközi szakácsverseny helyszínét - közölte Szántó Gabriella, a Magyar Bocuse Akadémia titkára.

MTI MTI